New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul ic brătianu

(VIDEO) MARE SUPĂRARE ÎN CENTRU: ”NU MAI AVEM LINIȘTE”

Mare supărare în Centru: ”Nu mai avem liniște.” Un piteștean care locuiește pe bulevardul I.C. Brătianu, în vecinătatea Casei Județene de Pensii Argeș, reclamă că în zonă au reapărut câinii fără stăpân.

Citiți și: Tupeu! Firma care ia la mișto Primăria Pitești! Investiție șoc și groază!

”Nu mai putem dormi, latră, se strâng în haită și fac gălăgie. În ultima perioadă în zonă au apărut mulți câini, iar noaptea nu mai avem liniște din cauza lor.”, precizează piteșteanul, care ne-a trimis și imagini, filmate azi noapte:

Citiți și: Șocant! Câini operați ilegal ca să devină mai agresivi

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești (SPEP) anunța în primăvară că în prima parte a anului 2018 de pe străzile Piteștiului au fost capturați în jur de 150 de câini vagabonzi.

Dacă aveți informații și/sau imagini care pot deveni o știre, ni le puteți trimite pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail [email protected] sau și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3