Donaris 930 x 122

florin popa

(VIDEO) MAȘINA-RADAR NEINSCRIPȚIONATĂ, ÎN ATENȚIA POLIȚIEI: ”VOM FACE VERIFICĂRI”

Mașina-radar neinscripționată, în atenția Poliției: ”Vom face verificări”, declară Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș, chestionat de ePitești în legătură cu sesizarea potrivit căreia o mașină-radar neinscripționată care ar aparține Poliției Rutiere a județului ar fi fost filmată circulând cu 120 de kilometri pe oră pe un tronson de drum pe care viteza maximă legală este de 70 de kilometri pe oră.

Citiți și: Șoferi, vi se pregătește ceva nou!

Popa nu confirmă, dar nici nu infirmă că Logan-ul filmat ar fi al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. Însă, odată ce imaginile au apărut în spațiul public, Poliția trebuie să deschidă o anchetă.

Citiți și: Poliția Argeș primește întăriri! Mesajul făcut public ACUM!

Amintim că un cititor ne-a sesizat ieri că o mașină-radar neinscripționată care ar aparține Poliției Rutiere Argeș ar fi fost filmată marți, în jurul orei 16, pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, pe raza comunei Micești, rulând cu 120 de kilometri pe oră pe un tronson pe care viteza maximă legală este de 70 de kilometri pe oră.

Materialul a provocat numeroase reacții în mediul online.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90