Donaris 930 x 122

bulevardul nicolae bălcescu

(VIDEO) MOTOCICLIST, MANEVRE RISCANTE ÎN PITEȘTI

UPDATE: ”Încălzea anvelopele” a fost explicația mai multor motocicliști care au văzut materialul publicat de ePitești.
Am contactat Poliția Argeș pentru un punct de vedere cu privire la ”revolta” motocicliștilor. Acest termen nu există în Codul rutier, este concluzia discuției cu oficialitățile.

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

Motociclist, manevre riscante în Pitești. Un motociclist a fost surprins astăzi în trafic în timp ce efectua mai multe manevre riscante.

S-a întâmplat în zona de Nord a municipiului Pitești, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu și până pe strada Negru Vodă, motociclistul îndreptându-se către Centru. Situația ne este semnalată de un șofer piteștean.

Citiți și: 174 km/oră! Cu atât mergea într-o localitate din Argeș

Camera montată pe bordul autoturismului personal a surprins momentele în care motociclistul își ”face de cap” în trafic. După cum se poate observa din imagini, acestea au fost realizate astăzi, în jurul orei 13:30. ”O clipă de neatenție și se putea ajunge la o tragedie.”, este mesajul care însoțește imaginile trimise de șofer.

Vă reamintim că ne puteți transmite imagini sau informații ce pot deveni o știre pe adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, pe pagina de Facebook ePitesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. (Montaj video: ePitești.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3