930 x122 grota rece

accident

(VIDEO) MUNCITOR DE LA ADP, RĂNIT ȘI DUS LA SPITAL

UPDATE: Muncitor de la ADP, rănit și dus la spital. Bărbatul accidentat, Nicolae Rușeanu, are 53 de ani și este angajat ca tâmplar la Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești din anul 2007.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeș, în momentul accidentului angajatul ADP se afla pe acoperișul pieței, pe un jgheab metalic, pentru a da jos panourile de tip Sandwich. Muncitorul a căzut de la o  înălțime de circa doi metri. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. 

În eventualitatea în care bărbatul va rămâne internat mai mult de trei zile, evenimentul va fi încadrat la ”accident cu incapacitate de muncă”. 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Un bărbat care a căzut de la înălțime a fost preluat în urmă cu puține minute de un echipaj cu ambulanță SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Bărbatul este conștient, iar starea lui, stabilă. Intervenția a avut loc în incinta pieței agroalimentare din cartierul piteștean Găvana.

Deocamdată, nu știm circumstanțele în care s-a produs accidentul. Potrivit unor surse, încă neconfirmate oficial, bărbatul lucra la acoperișul pieței, piață a municipalității aflată în reabilitare.

La fața locului a ajuns și un echipaj de Poliție. Vom reveni cu amănunte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90