930×122 CAPRA 5

deszapezire

(VIDEO) NINSOARE ABUNDENTĂ ÎN NORDUL ARGEȘULUI. ACȚIUNE DE DESZĂPEZIRE

Ca urmare a ninsorilor și a intensificărilor de vânt din ultimele 24 de ore, Regia Județeană de Drumuri Argeș a intervenit în nordul județului, la limita cu județul Brașov.

Citiți și: Argeș. Ninge ,,de rupe” în plină primăvară!

Acțiunile de deszăpezire au fost făcute cu o autobasculantă cu lamă și cu antiderapant pe DJ 730 Dâmbvicioara-limita cu județul Brașov și pe DJ 730A Dâmbovicioara-limita cu județul Brașov și cu material antiderapant pe DJ 734 Lerești-Voina.

Citiți și: Poliția/Traficul în această dimineață: unde se circulă cu dificultate

“Pentru perioada următoare, districtele de pe întreaga rețea de drumuri județene sunt aprovizionate cu cantități suficiente de material antiderapant și, în funcție de necesitățile viitoare, activitatea de aprovizionare va continua pentru a se evita eventuale situații neplăcute.

De asemenea, utilajele necesare activității de deszăpezire sunt în stare de funcționare și pregătite să acționeze în fiecare district”, informează Regia Județeană de Drumuri Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90