NOR CURIER 930X122

accident

(VIDEO) PIETON ACCIDENTAT GRAV. ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Pieton accidentat grav. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! Un grav accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul prânzului, în comuna argeșeană Călinești.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Un bărbat de 46 de ani din localitate a fost lovit de un autocamion care circula regulamentar pe DN 7, pe sensul de mers dinspre Pitești către Topoloveni.

Bărbatul se afla pe marginea drumului, iar la un moment dat a ajuns sub roțile din față ale autocamionului. Deși Poliția Argeș încă nu a confirmat oficial, pare a fi o tentativă de sinucidere. În imagini (surprinse de o cameră de supraveghere video) se poate observa cum pietonul se aruncă intenționat în fața mașinii.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Șoferul autocamionului, un bărbat de 29 de ani din orașul Topoloveni, a încercat să îl evite pe pieton, dar nu a reușit. Imagini cu puternic impact emoțional:

Pietonul a suferit mai multe traumatisme și o fractură la un umăr și a fost transportat, potrivit Poliției, la spitalul din Topoloveni.

Polițiștii rutieri din Topoloveni au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetarea la fața locului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90