New Profesional Consult 930 x 122

agresiune sexuală

(VIDEO) PITEȘTEANUL REȚINUT PENTRU AGRESIUNE SEXUALĂ ÎN GĂVANA, TRIMIS ÎN JUDECATĂ

(UPDATE 2 DECEMBRIE 2019 ORA 12:30): Piteșteanul reținut pentru agresiune sexuală în Găvana, trimis în judecată. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat ancheta. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Ulterior reținerii sale pentru 24 de ore, tânărul a primit arest la domiciliu ca urmare a unei hotărâri luată în acest sens de instanța de judecată. 

Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, fapta de care este acuzat tânărul se pedepsește cu închisoare între 2 și 7 ani. 

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

20 NOIEMBRIE 2019, ORA 15:35: Tânăr piteștean, încătușat pentru agresiune sexuală în scara unui bloc din Găvana. În vârstă de 19 ani, tânărul a fost reținut astăzi și încătușat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

Este acuzat că în după amiaza zilei de 17 noiembrie 2019 ar fi urmărit și ulterior pipăit o fată în vârstă de 16 ani în scara unui bloc din municipiul Pitești, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

După administrarea probatoriului la sediul Poliției Pitești, tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare împotriva sa a unei măsuri preventive.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90