930X122 MAIA

distribuție oltenia

Video/Pitești: Case lăsate în beznă de „meseriașii” de la Distribuție Oltenia

UPDATE 26 APRILIE: Distribuție Oltenia, precizări oficiale despre situația prezentată de ePitești:

Citiți și: Oficial. Acești piteșteni rămân fără curent electric!

„Întreruperea înregistrată în data de 19.04.2021, în jurul orei 20:06, a reprezentat o avarie în zona Calea Drãgãșani – Moșoaia și strada Ion Angelescu din Municipiul Pitești, și nu o întrerupere planificatã de operator. 

Subliniem faptul cã deficiența electricã a fost anunțatã cãtre operatorul de distribuție, articolul confirmând deja prezența echipelor operative Distribuție Oltenia în teren.

Citiți și: Pitești. Pană de curent în mai multe zone!

Menționãm cã avaria s-a datorat unui defect la un cablu electric subteran de joasã tensiune. Este important de precizat faptul cã echipa a procedat la realimentarea cu energie electricã a consumatorilor, printr-o instalație electricã provizorie (un cablu aerian), în jurul orei 23:30, în termenul impus de Standardul de Performanțã pentru serviciul de distribuție a energiei electrice.

Subliniem faptul cã turele operative Distribuție Oltenia nu pot furniza informații reprezentanților presei, care au la dispoziție canalul oficial de comunicare – adresa de email pr.media@distributieoltenia.ro sau datele de contact ale purtãtorilor de cuvânt Distribuție Oltenia.”

Știrea inițială – 19 aprilie, ora 22.59

De aproape trei ore (de la ora 20, mai exact), mai multe locuințe din Pitești sunt în beznă, cel mai probabil în urma unei avarii.

Fiind vorba de o întrerupere neprogramată, am încercat să raportăm problema la un operator al Distribuție Oltenia, însă fără succes fiindcă, așa cum se întâmplă mai mereu, nimeni nu a răspuns la telefon.

 

 

La transformatorul de pe Calea Drăgășani, am găsit în schimb doi angajați care meștereau la ceva: unul cocoțat pe scară, celălalt plimbând un furtun de colo colo, aparent fără o strategie exactă.

Nu am reușit să aflăm ce s-a întâmplat, fiindcă omul a fost vizibil deranjat de faptul că este filmat.

Acum, nu știm cu ce scule lucrează și cât de calificați sunt, însă faptul că și la această oră zeci de locuințe sunt în beznă spune totul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90