930×122 CAPRA 5

centura de siguranță

(VIDEO) PITEȘTI: POLIȚIA RUTIERĂ, ÎN ACȚIUNE! ȘOFERI DE BMW ȘI LOGAN, TRAȘI PE DREAPTA

Pitești: Poliția Rutieră, în acțiune! Șoferi de BMW și Logan, trași pe dreapta. În această săptămână, polițiștii rutieri din Argeș, din țară și din toate statele membre ale Uniunii Europene desfășoară acțiunea SEATBELT. Este o acțiune pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Și polițiștii rutieri din Pitești au desfășurat astăzi astfel de controale, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu, în zona hipermarketului Auchan.

Pe parcursul acțiunii, dar în afara tematicii controalelor, a fost depistat și un șofer de 72 de ani, din comuna argeșeană Cotmeana, care nu avea asigurarea obligatorie valabilă. A fost amendat cu 1.000 de lei. De asemenea, i-au fost reținute talonul și plăcuțele de înmatriculare. Potrivit lui Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliției Argeș, șoferul va rămâne fără talon și plăcuțe până când își va face asigurarea.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

Despre acțiunea SEATBELT desfășurată în Pitești, mai multe amănunte în imaginile următoare:

Săptămâna 11-17 martie 2019 este dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. Seatbelt (acțiuni ale poliţiilor rutiere din Europa vizând purtarea centurilor de siguranţă de către ocupanţii maşinii). (Video: Mihai Neacșu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90