New Profesional Consult 930 x 122

coafor

(VIDEO) PITEȘTI: ULTIMELE LOCURI LA CURSUL DE HAIR STYLE

Pitești: Ultimele locuri la cursul de hair style. O pasiune se întreţine şi se cultivă permanent. Dacă eşti pasionat/ă de tehnica de aranjare a părului şi hair style şi îţi doreşti să urmezi o carieră în domeniu, Profesional New Consult vine în întâmpinarea ta cu un curs complex, care se bazează 80% pe partea practică şi 20% pe partea teoretică.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Cursul constituie primul pas spre specializarea în meseria de hairstylist, fiind destinat celor care vor să-şi transforme pasiunea într-o carieră de succes în industria de hairdressing. Pe parcursul celor aproximativ 3 luni, cursanţii primesc reţete personalizate în acord cu trăsăturile feţei, jobul şi stilul de viaţă ale viitoarelor cliente.

La finalul cursului vei stăpâni tehnici de coafat, vei şti să foloseşti ustensilele şi produsele de styling pentru a obţine texturile dorite și să realizezi o coafură comercială, nu înainte de a învăţa totul despre tehnicile de prindere şi tapat.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Realizarea coafurilor moderne și a celor clasice, noţiuni de spălat, vopsit, tratamente specifice fiecărui tip de păr, dar şi cunoaşterea corectă a instrumentarului de lucru şi folosirea corespunzătoare a acestuia sunt doar câteva dintre noţiunile abordate în cadrul cursului de coafor, practica realizându-se şi pe modele umane, fiecare cursant având prilejul să învețe şi să exerseze prin studiu practic.

La curs vei mai învăţa toată gama de coafuri adaptate fiecărei lungimi de păr şi formă a feţei. În această secţiune sunt incluse şi cocurile, împletiturile şi combinaţiile între ele.

CURS DE COAFOR ÎN PITEȘTI

Publicată de ePitesti.ro pe Luni, 19 august 2019

”Doar la Profesional New Consult veţi găsi săli dotate întocmai ca saloanele de coafor, produse profesionale, precum şi formatori dedicaţi, care vă vor îndruma pe parcursul derulării sesiunii de formare profesională, dar şi cele mai mici costuri. Detalii, pe site-ul nostru”, transmit reprezentanții firmei.

Mai multe amănunte despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională Profesional New Consult – Piteşti, la următoarele coordonate:

-numere de telefon: 0784.045.025, 0784.333.777, 0740.250.290;

-e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro;

-website: www.profesionalnewconsult.ro;

-adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

curs de stilist unghii https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/;

curs de make up https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/;

curs de cosmetică https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-cosmetica/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA