New Profesional Consult 930 x 122

argif

(VIDEO) PITEȘTI: VEZI CUM ARATĂ DIGUL DIN PARC!

Vezi cum arată digul din parc! Se lucrează la digul de protecție care se construiește în parcul Lunca Argeșului din zona Zăvoi a Piteștiului. Imaginile au fost filmate astăzi. Potrivit autorităților, digul ar urma să fie gata în luna august a acestui an.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Lucrările sunt realizate de SC ARGIF SA, o societate din Pitești. Amintim că firma a câștigat licitația organizată de municipalitate anul trecut, oferind preţul cel mai mic: 1.691.165 de lei (faţă de 3.165.619 lei cât se estima iniţial că vor costa lucrările).

Citiți și: Super-pistă de biciclete în Pitești. Când va fi gata?

Amenajat cu bani europeni (în jur de 9.000.000 de euro), parcul Lunca Argeşului a fost inundat de două ori în anul 2014, în urma precipitațiilor abundente și a locului prost ales pentru amenajarea unui astfel de obiectiv în lipsa unui dig de protecție. Din cauza eroziunii solului după inundații, un mal s-a surpat.

Amănunte despre inundațiile care au înghițit parcul, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90