New Profesional Consult 930 x 122

comentarii

35.000 DE VIZUALIZĂRI! ȘTIREA CARE A FĂCUT FURORI PE FACEBOOK!

Știrea pe care site-ul nostru a publicat-o ieri despre inundarea parcului Lunca Argeșului din Pitești ca urmare a ploilor abundente a făcut furori pe rețelele de socializare. Pe pagina de Facebook a ePitești știrea a avut parte, până la această oră, de 35.300 de vizualizări și de aproape 210 share-uri.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cititorii noștri au comentat intens informația, iar majoritatea au făcut-o ironic. „Ne dăm cu bicicletele sau cu rolele?”, a fost unul dintre comentarii. Un alt cititor a făcut aluzie la dialogul pe care premierul Victor Ponta l-a avut la inundații cu ministrul Apelor: „Care te fac o bărcuță? Fără fă, Doina…” „Merge și un înot!”, „S-a deschis ștrandu’!”, „S-a deschis bazinul Lunca Argeșului!”, „Să se plimbe aleșii cu barca!” sau „Dacă nu mergem la mare de 1 Mai, vine ea la noi”, au fost alte comentarii ironice ale celor care au citit știrea. Alții au ales să trateze subiectul pe un ton serios, reproșând Primăriei că parcul a fost prost croit. Ba chiar au existat voci care au acuzat că s-ar fi furat din banii destinați construirii parcului din zona Zăvoi: „Până și de aici au furat! Degeaba a fost făcut cu fonduri europene!”

Știrea poate fi citită aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/parcul-lunca-argesului-inghitit-de-ape-vezi-galerie-foto/.

Citiți și: Înșelătorie masivă! Rămâneți fără bani în câteva minute

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3