Donaris 930 x 122

dragobete

„INIMIOARELE” LUI PENDIUC, TRISTE ȘI PLOUATE ÎN PARCUL PUSTIU

Pe 24 februarie, de Dragobete, puține cupluri au venit în Piața Primăriei Pitești ca să-și „lege” dragostea cu câte un lacăt pe inimioarele din metal confecționate la inițiativa administrației Pendiuc. Am numărat doar 7 lacăte!

Citiți și: Inedit: Lunca Argeșului, neîncăpător! Artiși giganți reunesc public de peste tot

Ulterior cele două inimioare au fost amplasate în Parcul Lunca Argeşului, situat în zona Publitrans. Vor avea mai mult succes aici? În niciun caz astăzi, când echipa ePitești le-a fotografiat. Pe o ploaie măruntă, care de ore bune nu mai încetează, parcul a fost azi pustiu. Poate în week-end, dacă vremea va fi frumoasă, inimioarele din metal vor mai „căpăta” câteva lacăte. Precizare importantă: dacă vă tentează ideea, trebuie să veniți de-acasă cu lacătele necesare! Doar de Dragobete Primăria a pus lacăte și cheile aferente la dispoziția îndrăgostiților.

Amintim că ideea, cunoscută de mai multă vreme în Occident, a fost împrumutată de la un romancier italian. Într-una dintre cărțile sale, intitulată „Am nevoie de tine”, romancierul descrie o scenă cu doi tineri îndrăgostiți care își jură iubire pe un pod. Îndrăgostiții leagă de pod un lacăt ca simbol al iubirii eterne, iar cheia o aruncă în apă.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

 

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90