930×122 CAPRA 5

1 mai

VIDEO – POLIȚIA: NU AM IEȘIT LA VÂNĂTOARE ȘI NU AVEM PLAN DE AMENZI

“Nu am ieșit la vânătoare și nu avem plan de amenzi. Suntem în teren pentru siguranța tuturor. O zi liniștită!”, este mesajul pe care Poliția Română îl adresează cetățenilor cu ocazia zilei de 1 mai și în contextul restricțiilor de circulație a persoanelor, restricții impuse prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

https://www.facebook.com/www.politiaromana.ro/videos/1117433738619752/

În ciuda asigurărilor date de instituție, de-a lungul ultimelor săptămâni au existat situații în care polițiști și jandarmi au dovedit exces de zel în verificarea respectării restricțiilor. Unii chiar au dat impresia că au un plan de amenzi.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

În județul Argeș, aproape 350 de poliţişti vor acţiona, în medie, zilnic în acest weekend atât în contextul măsurilor de combatere a răspândirii coronaviusului, cât și al măsurilor specifice perioadei 1-3 mai (amănunte). (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90