Donaris 930 x 122

droguri

(VIDEO) POLIȚIȘTI DIN PITEȘTI, PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI. ZECI DE MANDATE DE ADUCERE

Polițiști din Pitești, percheziții la traficanți. Zeci de mandate de aducere. Polițiști din Pitești specializați în combaterea criminalității organizate au participat astăzi la percheziții domiciliare făcute în județele Dâmbovița și Brașov.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Potrivit Poliției Române, descinderile au avut loc într-un dosar deschis pentru „trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu”.

„Polițiștii S.C.C.O. Dâmbovița, cu sprijinul polițiștilor specializați în combaterea criminalității organizate din Ploiești, Pitești, Brașov și Buzău, au efectuat 36 de percheziții domiciliare (34 în Dâmbovița și 2 în Brașov). La activități au participat și polițiști ai I.P.J. Dâmbovița, jandarmi ai I.J.J. Dâmbovița și ai Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

În urma activităților, până în prezent au fost indisponibilizate 27 de telefoane mobile, un laptop, o imprimantă, 3 arme letale a căror deținere este interzisă, 71 de cartușe, mai multe grindere și cântare de precizie, 31.680 de lei și 1.840 de euro.

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 500 de grame de cannabis și substanțe pulverulente susceptibile a fi stupefiante, mai multe pliculețe autosigilante și ustensile pentru porționarea și consumul stupefiantelor.

Au fost puse în executare 74 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale”, informează Poliția Română.

Suspecții s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc și de mare risc din București și din străinătate, substanțele fiind apoi comercializate în Dâmbovița.

Cercetările în acest dosar continuă, transmite sursa citată. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90