NOR CURIER 930X122

colegiul armand calinescu

(VIDEO) PROIECT DE SUCCES LA COLEGIUL „ARMAND CĂLINESCU”

Proiect de succes la Colegiul „Armand Călinescu”. „Educația schimbă vieți” este numele proiectului desfășurat în ultima perioadă de elevi și cadre didactice de la Colegiul Tehnic „Armand Călinescu” din Pitești, proiect care a ajuns la final și a fost parte a concursului național Euroscolo, ajuns la a XII-a ediție.

Citiți și: Pitești: Gentea a găsit soluția!

Concursul a fost inițiat de Biroul de Legătură al Parlamentului European în România (BLPE), în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

Citiți și: SCHIMBĂRI MAJORE LA „ARMAND CĂLINESCU”

Acțiunea a urmărit implicarea şi responsabilizarea tinerilor liceeni într-un proiect educaţional în cadrul căruia să deruleze acţiuni de informare şi conştientizare a publicului larg despre rolul educaţiei şi al învăţării unei meserii din perspectiva parcursului profesional al unei persoane reprezentative în acest sens.

„Educația schimbă vieți” a avut la bază pentru elevii de la „Armand Călinescu” povestea profesorului dr. Tudorel Popescu. Pornind de la această temă, echipa colegiului a întreprins multiple activităţi de promovare atât a rolului educaţiei în formarea tinerilor, cât şi a parcursului profesional al lui Tudorel Popescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3