New Profesional Consult 930 x 122

colegiul armand calinescu

Pitești: Gentea a găsit soluția!

Edilul Cristian Gentea a declarat în urmă cu puțin timp că s-au găsit soluțiile potrivite prin care elevii celor două colegii din Pitești care se află în reabilitare, și anume Colegiul Național „Zinca Golescu” și Colegiul „Armand Călinescu”, vor putea învăța în condiții normale din toamnă.

Citiți și: Exclusiv. Remarcabil! Elevă de la Colegiul „Zinca Golescu”, performanță de aur!

„Am găsit soluțiile pentru ca elevii celor două colegii: Zinca Golescu și Armand Călinescu, ale căror clădiri istorice se consolidează și se reabilitează pe tronsoane, în perioada următoare, să poată studia cu cel mai mic disconfort!

Citiți și: Echipa de robotică a Colegiului Zinca Golescu s-a întors câștigătoare acasă de la o super competiție!

Colegiul Național ,,Zinca Golescu” își va reloca elevii pe trei schimburi, în incinta proprie, așa cum au dorit părinții și profesorii, iar Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu” va beneficia de sălile de clasă din apropiere, de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Simonide”, pentru 16 grupe de elevi.

Mulțumesc Inspectoratului Școlar Argeș pentru sprijin și constructorului pentru colaborare!

Pe părinți și pe elevi îi asigur că voi supraveghea atent și calendarul lucrărilor în șantiere și modul în care procesul de învățământ se desfășoară în condiții civilizate!

Orice problemă are soluție, dacă există interes și bună credință!”, a declarat primarul Cristian Gentea, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Foto descriptiv

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Elev spune:

    Buna ziua,
    Ma bucur ca solutia care i-a fost pusa la dispozitie de catre profesori cu sprijinul parintilor pentru CN Zinca a si fost agreata! Daca domnul Primar urmareste lucrarile de reparatii( cam este treaba Primariei, nu? ) poate se respecta si termenele de finalizare, abia atunci putandu-se impauna si Primaria ca si-a facut treaba. Iar noi, elevii, vom ridica palaria si vom multumi pentru implicare.

  • Loviu spune:

    Pai să găsească Gentea și soluția reabilitării locului A5 situat deasupra magazinului Fortuna . Când o să cadă fatada bocului și o să omoare oameni poate se vor lua măsuri. Că așa văd că nu are de gând. Să vedem dacă va răspunde pentru acest moment inevitabil . Este singurul bloc rămas din tot centrul orașului în paragină. Vai de capul lui de primar . Nu îi iese nimic de aceea nu face nimic . Se fac in continuu sesizări din partea asociației și nu se simte nimeni să facă ceva . Romaniaaaaa trezeste-te . Primare lasa-ne.

  • Pampone spune:

    Păi scoateți bani din buzunar proprietarii lui pește prăjit. Nu vreți să vă șteargă primarul și la cur?

  • Liviu spune:

    Pai cum să nu ne băgăm ca musca in fundul calului . Se bagă și nea Pampoane în discuție că e pensionar si are timp . Bai tataie , se fac reabilitări din fonduri europene iar asociația pune 50% din bani . Așa spune legea . Dar nu știi tu ce este aceea, că tu nu prea citești probabil . Asta așa ca să îți răspund o singură dată, gratis . Restul plătești, că în România se ia taxă pe prostie (se numește consiliere ) să știi . Iar de șters la cur pe tine te-as pune cu siguranță să faci acest lucru . Nu numai noua , ci pe toți cei la care te bagi să le comentezi. Că tu erai cel mai în măsură .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90