930 x122 grota rece

colegiul național zinca golescu

Este OFICIAL! Colegiul „Zinca Golescu” și alte două scoli intră în online

Update, ora 15:58

Citiți și: Exclusiv. Remarcabil! Elevă de la Colegiul „Zinca Golescu”, performanță de aur!

Conform Hotărârii CJSU nr. 11, începând de mâine, 03.02.2022, Colegiul Național „Zinca Golescu” intră în online, până în data de 14.02.2022.

De asemenea, conform aceleiași hotărâri, alte două unități de învățământ vor trece în scenariul 2, adică desfășurarea cursurilor în regim online.

Citiți și: Echipa de robotică a Colegiului Zinca Golescu s-a întors câștigătoare acasă de la o super competiție!

Este vorba despre Școala Gimnazială nr.1 Cocu, timp de 10 zile și Grădinița cu program prelungit „Rază de Soare” Pitești, pentru o perioadă de 7 zile.

„Este nevoie de respectarea tuturor măsurilor de siguranță. După cum vedeți, închiderea școlilor nu depinde doar de numărul de paturi COVID ocupate în spitale, ci se iau măsuri separate acolo unde este nevoie.

Îi rugăm pe părinți să nu ducă la grădiniță, la școală sau la orice alte activități extrașcolare, copiii care au simptome ale bolii”, este mesajul transmis de Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

Știrea inițială, ora 14:43 – Elevii de la „Zinca Golescu” intră în vacanța forțată

Colegiul Național „Zinca Golescu” a depus, astăzi, 2 februarie, o cerere către Inspectoratul Școlar Județean Argeș prin care solicită intrarea în scenariul 2, adică desfășurarea cursurilor în regim online.

La rândul său, Inspectoratul Școlar Județean Argeș a înaintat această solicitare către Direcția de Sănătate Publică Argeș (DSP) și Consiliul Județean pentru Situații de Urgență Argeș (CJSU).

Această cerere vine în urma numărului mare de cazuri COVID confirmate pozitiv în rândul cadrelor didactice.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3