New Profesional Consult 930 x 122

”TEHNO Z”

Echipa de robotică a Colegiului Zinca Golescu s-a întors câștigătoare acasă de la o super competiție!

Echipa de robotică a Colegiului Național ”Zinca Golescu” – ”TEHNO Z” s-a întors la Pitești cu marele titlu, și anume acela de campioană!

Citiți și: Echipa de robotică ,,ARRA” din Pitești reprezintă România la Campionatul Mondial

 

Citiți și: Pitești: Elevii de la ”Zinca Golescu”, calificați la etapa națională a Olimpiadelor școlare – 2023

Campionii la robotică Manda Ștefan – XII D; Cruceru Vlad – XI D; Olaru Bianca – XI D; Creață Irina – XI D; Roșu Robert – XI D; Deaconu Patrick- XI D; Popidan Cristian – XII D; Preoteasa Mihai – XII D; Licu Arina – XII D și Pavel Alexandru – XII D, sub îndrumarea mentorilor Ghiță Andreea – studentă, absolventă a CNZG, promoția 2022; Prof. Constantinescu Cristina; Prof. Ghiordunescu Grațiela, au ocupat prima poziție în cadrul competiției BRD FIRST Tech Challenge România.

 

 

Aceștia au fost primiți de către ceilalți colegi și profesori ai liceului cu aplauze, cu pancarte cu mesaje de felicitări, baloane și flori.

 

 

Și Cristina Munteanu, purtător de cuvânt şi consilier de comunicare în cadrul Primăriei Piteşti, a întâmpinat echipa de robotică și a felicitat-o pentru performanță în numele edilului Cristian Gentea.

 

BRD FIRST Tech Challenge Romania este cea mai mare competiție de robotică dedicată liceelor din România, organizată de Asociatia Nație prin Educație în parteneriat cu BRD Groupe Société Générale.

Echipa piteșteană se află acum printre cele trei grupuri care vor reprezenta România la Campionatul Mondial din Houston Texas, care se va desfășura între 19-22 aprilie, țara noastră fiind campioană en-titre.

Reamintim că, etapa națională a competiției s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București, în acest weekend.

Rezultatul remarcabil obținut de elevii Colegiului Național ”Zinca Golescu” este unul bine meritat. Competiția a fost una aprigă, 80 de echipe din 72 de licee concurând pentru marele titlu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3