EcoMoto 930×122

exercițiu

(VIDEO) SCENARIU EXTREM ACUM LA TRIVALE MALL

Scenariu extrem acum la Trivale Mall. Pompierii desfășoară la această oră un exercițiu de simulare a unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în parcarea mall-ul Trivale Shopping Center din zona centrală a Piteștiului.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, Ionuț Tunaru, exercițiul presupune ca incendiul să se manifeste cu mare degajare de fum.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Scenariul mai presupune și ca mai mulți oameni să fie evacuați din incinta magazinului, magazin „invadat” de un fum dens, conform sursei citate.

În exercițiu sunt implicate echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu o autoscară, o autospecială cu modul de descarcerare cu punct medical avansat și un altul cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3