New Profesional Consult 930 x 122

reținut

Video: Şofer pericol public, reţinut de poliţişti în Argeş

Video: Şofer pericol public, reţinut de poliţişti în Argeş.

Citiți și: „Chestor” săltat de Poliție și băgat în arest

În ziua de 06 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără drept, și au reținut un bărbat de 28 de ani, din Stâlpeni.

 

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

 

„Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 03 spre 04 aprilie a.c., cel în cauză ar fi condus, fără a poseda permis de conducere, un autoturism, pe raza localității Bălilești, pe DJ 732, împrejurare în care, aproape de miezul nopții, ar fi fost implicat într-un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale, în urma căruia autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune gardul unui imobil din Bălilești, după care, ca urmare a impactului, a luat foc.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză, care are antecedente penale pentru infracțiuni rutiere, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeş într-un comunicat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3