930 x122 grota rece

infracțiuni rutiere

(VIDEO) ȘOFER RECIDIVIST, DUS ÎN AREST

Un piteștean în vârstă de 46 de ani și-a petrecut noaptea trecută în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. A fost reținut aseară pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Motivul? Polițiștii rutieri l-au prins conducând un autoturism în jurul orei 22:30 pe strada Mircea Vodă din Pitești deși avea suspendat permisul și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Piteșteanul avea o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Bărbatul este recidivist. Îi fusese suspendat dreptul de a conduce din cauza vitezei. În ciuda restricției, a continuat să se urce la volan, mai mult, după ce consuma și băuturi alcoolice.

Astăzi bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3