Donaris 930 x 122

amenzi

(VIDEO) ȘOFERI „ARȘI” LA BUZUNARE PE STRADA NICOLAE DOBRIN

Polițiștii locali de la Serviciul Rutier al instituției au acționat azi dimineață pe strada Nicolae Dobrin, în apropierea cimitirului „Sf. Gheorghe”. Au fost vizați șoferii care opresc/staționează pe carosabil.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Au fost date 16 amenzi.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

„S-au dat amenzi pentru oprirea și, respectiv, staționarea neregulamentară pe prima bandă, atât pe sensul de urcare, cât și pe sensul de coborâre.

Activitatea s-a desfășurat ca urmare a sesizărilor primite de la participanții la trafic. În zonă, în special la orele de vârf, se produc adevărate ambuteiaje din cauza mașinilor oprite sau staționate neregulamentar.

Indicatoarele rutiere care interzic oprirea/staționarea sunt montate încă de anul trecut. La momentul respectiv am acționat preventiv.

Activitățile vor continua atât pe strada Nicolae Dobrin, cât și în alte zone în care se încalcă legea”, declară pentru ePitești Bogdan Aristănțoiu (foto), purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Pentru oprire neregulamentară, sancțiunea este de 2-3 puncte amendă, iar pentru staționare, de 4-5 puncte.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3