New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul republicii

(VIDEO) STRADĂ DIN PITEȘTI ÎNCHISĂ PENTRU MAȘINI

În fiecare an, în perioada 16-22 septembrie, se desfășoară Săptămâna Europeană a Mobilității (SEM). Este o campanie cu privire la mobilitatea urbană durabilă, organizată cu sprijinul Comisiei Europene. SEM încurajează municipalitățile din Europa să introducă și să promoveze măsuri pentru transport durabil și să invite cetățenii să testeze alternative la folosirea autoturismelor.

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Pe parcursul acestei perioade, Primăria Pitești organizează diverse activități de promovare și conștientizare, iar astăzi are loc evenimentul „Ziua fără mașini”: a fost închisă traficului auto porțiunea din bulevardul Republicii cuprinsă între intersecția cu bulevardul Eroilor (Poșta Veche) și intersecția cu străzile Smeurei și Constantin Zărnescu (semaforul de la Teatrul „Alexandru Davila”).

Citiți și: Premiu de excelență pentru Pitești!

În această zonă, în intervalul orar 9-13, sunt organizate concurs de role, demonstrații de karate, curse de ciclism, dansuri sportive, flash mob, desene pe asfalt și meciuri de fotbal, baschet, volei și badminton.

Timp de cinci ore, copiii au la dispoziție o întreagă stradă pe care să se joace, să se plimbe cu bicicleta, cu rolele, cu skateboard-urile sau trotineta.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90