Donaris 930 x 122

femeie

(VIDEO) TÂNĂR ÎNCĂTUȘAT. ACUZAT CĂ A SECHESTRAT O FEMEIE

Tânăr încătușat. Acuzat că a sechestrat o femeie. Un tânăr de 21 de ani din comuna Buzoești a fost reținut în urmă cu puține minute, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore la capătul unor audieri care au avut loc în sediul Poliției municipiului Pitești.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Bărbatul este anchetat pentru loviri sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie și hărțuire.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, în perioada octombrie – noiembrie 2019, din cauza geloziei, tânărul ar fi lovit-o, amenințat-o și sechestrat-o pe fosta sa prietenă, o femeie în vârstă de 32 de ani. De asemenea, i-ar fi luat acesteia cu forța telefonul mobil.

Individul va fi încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Județene, iar mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90