SMART KIDS 930X122

accident

(VIDEO) TÂNĂRĂ ȘOFERIȚĂ, ACCIDENT AZI ÎN TRIVALE

Tânără șoferiță, accident azi în Trivale. Trei autoturisme au fost implicate astăzi, în jurul orei 15, într-un carambol pe bulevardul Libertății din cartierul piteștean Trivale.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Vinovată pentru producerea carambolului este o șoferiță de 20 de ani din Pitești, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș. Tânăra nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, mașina pe care o conducea lovind în partea din spate un autoturism la volanul căreia se afla o piteșteancă de 31 de ani, potrivit sursei citate.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-o altă mașină, condusă de o femeie de 42 de ani, tot din Pitești.

Șoferița de 31 de ani a fost diagnosticată cu contuzie cervicală de către echipajul medical sosit la fața locului. Ulterior, femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații, ne transmite Biroul de presă al Poliției Județene.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA