Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) TÂNĂRĂ ȘOFERIȚĂ, ACCIDENT AZI ÎN TRIVALE

Tânără șoferiță, accident azi în Trivale. Trei autoturisme au fost implicate astăzi, în jurul orei 15, într-un carambol pe bulevardul Libertății din cartierul piteștean Trivale.

Citiți și: Update: Tânărul lovit de mașină a murit

Vinovată pentru producerea carambolului este o șoferiță de 20 de ani din Pitești, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș. Tânăra nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, mașina pe care o conducea lovind în partea din spate un autoturism la volanul căreia se afla o piteșteancă de 31 de ani, potrivit sursei citate.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-o altă mașină, condusă de o femeie de 42 de ani, tot din Pitești.

Șoferița de 31 de ani a fost diagnosticată cu contuzie cervicală de către echipajul medical sosit la fața locului. Ulterior, femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații, ne transmite Biroul de presă al Poliției Județene.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441