930×122 CAPRA 5

amenzi

(VIDEO) TAXIMETRIȘTI DE LA MUNTENIA, AMENDAȚI DE POLIȚIA LOCALĂ. UN ȘOFER ACUZĂ „ABUZ DE PUTERE”

Serviciul Rutier al Poliției Locale Pitești a organizat astăzi, de la ora 17, o acțiune care i-a vizat pe șoferii de taxi. Acțiunea a avut loc în centrul municipiului, în zona Casei Armatei, lângă Hotelul Muntenia.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

Polițiștii locali au dat și amenzi. Printre neregulile găsite s-au numărat lipsa documentelor necesare pentru desfășurarea activității de taximetrie, neeliberarea bonului fiscal la terminarea cursei și staționarea în alte zone decât cele oficial stabilite pentru așteptarea clienților.

Unul dintre șoferii amendați l-a acuzat de „abuz de putere” pe polițistul care l-a sancționat. Amănunte, în următorul material video:

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„În aproximativ 40 de minute, cât a durat acțiunea din centrul Piteștiului, au fost verificați 9 taximetriști. Vom acționa în fiecare zi în tot municipiul Pitești pentru verificarea șoferilor de taxi.

Vom urmări dacă aceștia dețin documentele necesare acestei activități, dar și alte eventuale abateri”, ne declară Bogdan Aristănțoiu (foto interior), purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3