Donaris 930 x 122

amenzi

(VIDEO) TAXIMETRIȘTI DE LA MUNTENIA, AMENDAȚI DE POLIȚIA LOCALĂ. UN ȘOFER ACUZĂ „ABUZ DE PUTERE”

Serviciul Rutier al Poliției Locale Pitești a organizat astăzi, de la ora 17, o acțiune care i-a vizat pe șoferii de taxi. Acțiunea a avut loc în centrul municipiului, în zona Casei Armatei, lângă Hotelul Muntenia.

Citiți și: Argeş: Jandarmii au stricat mirilor petrecerea

Polițiștii locali au dat și amenzi. Printre neregulile găsite s-au numărat lipsa documentelor necesare pentru desfășurarea activității de taximetrie, neeliberarea bonului fiscal la terminarea cursei și staționarea în alte zone decât cele oficial stabilite pentru așteptarea clienților.

Unul dintre șoferii amendați l-a acuzat de „abuz de putere” pe polițistul care l-a sancționat. Amănunte, în următorul material video:

Citiți și: Inspectorii ISU Argeș, foc și pară pe „disidenții” pandemiei

„În aproximativ 40 de minute, cât a durat acțiunea din centrul Piteștiului, au fost verificați 9 taximetriști. Vom acționa în fiecare zi în tot municipiul Pitești pentru verificarea șoferilor de taxi.

Vom urmări dacă aceștia dețin documentele necesare acestei activități, dar și alte eventuale abateri”, ne declară Bogdan Aristănțoiu (foto interior), purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441