930×122 CAPRA 5

stai acasa

(VIDEO) „TE AJUTĂM SĂ ÎNVEȚI! STAI ACASĂ!”

Pentru că activitatea unităţilor de învăţământ din România a fost suspendată în urma crizei declanşate de pandemia de coronavirus, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, în colaborare cu postul local de televiziune Curier TV, vine în sprijinul elevilor argeşeni din clasele terminale prin proiectul „TE AJUTĂM SĂ ÎNVEȚI! STAI ACASĂ!”, proiect inițiat la nivelul I.Ş.J. Argeş.

Citiți și: PRECIZĂRI IMPORTANTE DE LA IȘJ ARGEȘ CU PRIVIRE LA CURSURILE ONLINE ȘI TV

„Dascăli curajoși au acceptat provocarea noastră, și-au pregătit conținuturile ce urmează a fi predate sau actualizate și vă așteaptă, dragi elevi, în fiecare miercuri și vineri, în fața televizoarelor. Orarul a fost gândit și pentru dumneavoastră, stimați părinți, din dorința de a vă face posibilă și accesibilă implicarea și supravegherea”, precizează inspectorul școlar general al IȘJ Argeș, Dumitru Tudosoiu.

„Un semn de normalitate în pseudonormalitatea cu care ne confruntăm”

Astfel, prin intermediul postului TV amintit, în fiecare săptămână, în zilele de miercuri şi vineri, în intervalul orar 18-20, elevilor din clasele a VIII-a, respectiv a XII-a, le vor fi prezentate de către profesori argeşeni lecţii din cadrul disciplinelor specifice de examen: limba şi literatura română şi matematică.

„Sper din tot sufletul ca acest proiect să fie un semn de normalitate în pseudonormalitatea cu care ne confruntăm în momentul de față, dat fiind contextul pe care toți îl cunoaștem”, spune Alina Manea (video), profesor de limba şi literatura română și director al Colegiului Naţional „Ion C. Brătianu” din Pitești.

Florin Tănasie (video), profesor de matematică la Colegiul Naţional „Zinca Golescu” din Pitești:

Anda Luca (video), profesor de limba și literatura română la Școala Gimnazială „Ion Pillat” din Pitești:

Matematică pentru clasa a VIII-a:

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90