New Profesional Consult 930 x 122

curs

(VIDEO) ULTIMELE LOCURI LA CEL MAI BUN CURS DE ÎNFRUMUSEȚARE DIN PITEȘTI

În perioada următoare va demara în Piteşti cursul de Aplicare Gene False, curs acreditat. Dacă doriţi să prestaţi această activitate în mod legal, acum aveţi posibilitatea participării la un curs la capătul căruia veți primi o diplomă recunoscută naţional şi internaţional.

Citiți și: Au început înscrierile! Curs la mare căutare: Înveți o meserie!

De ce să alegeţi acest curs organizat de Profesional New Consult? Pentru că doar aici veţi găsi traineri cu experienţă, condiţii de studiu la standarde foarte înalte, salon profesional de lucru, materiale şi ustensile profesionale.

În luna noiembrie 2019 puteți beneficia de reducere de preț la înscriere:  https://www.profesionalnewconsult.ro/black-friday-2019/.

Citiți și: O firmă mare de formare din Pitești angajează!

La curs vor fi abordate tehnicile de aplicare de gene fir cu fir, dar şi tehnicile de volum 2D şi 3D, acordându-se o importanţă deosebită cunoştinţelor practice, acumulate prin sesiuni aprofundate de aplicare de gene, realizate pe modele umane. Toate acestea vă vor ajuta să înţelegeți corect tainele meseriei, pentru a o putea practica ulterior cu foarte mult succes.

“Învaţă să pui în valoare frumuseţea naturală a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar, care s-a extins tot mai mult în industria beauty!

Datorită numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre cele mai utilizate proceduri de înfrumuseţare. Doar acum vei beneficia de REDUCERI semnificative pentru plata integrală la înscriere”, transmite firma organizatoare.

https://www.facebook.com/epitesti/videos/770171076766034/

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine la următoarele coordonate:

-site – www.profesionalnewconsult.ro;

-email – cursuri@profesionalnewconsult.ro;

-telefon – 0758.490.490, 0784.045.025, 0784.333.777;

-adresă – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-curs de masaj reflexoterapeutic https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/masaj-tehnician-maseur/;

-curs de make-up https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/;

-curs de stilist unghii https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/.

555 cotet

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3