SMART KIDS 930X122

profesional new consult

(VIDEO) ULTIMELE LOCURI PENTRU CURSUL DE APLICARE DE GENE FALSE

În perioada următoare va demara în Piteşti cursul de Gene False, curs acreditat. Dacă doriţi să prestaţi această activitate în mod legal, acum aveţi posibilitatea participãrii la un curs la capătul căruia veți obține o diplomă recunoscută naţional şi internaţional.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

De ce să alegeţi acest curs organizat de Profesional New Consult? Pentru că doar aici veţi găsi traineri cu experienţă, condiţii de studiu la standarde foarte înalte, salon profesional de lucru, materiale şi ustensile profesionale.

În luna februarie puteți beneficia de reduceri de prețuri la înscriere:  https://www.profesionalnewconsult.ro/luna-frumusetii-iubeste-formarea/.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

La curs vor fi abordate tehnicile de aplicare de gene fir cu fir, dar şi tehnicile de volum 2D şi 3D, acordându-se o importanţă deosebită cunoştinţelor practice, acumulate prin sesiuni aprofundate de aplicare de gene realizate pe modele umane. Toate acestea vă vor ajuta să înţelegeți corect tainele acestei meserii, pentru a o putea practica ulterior cu foarte mult succes.

Învaţă să pui în valoare frumuseţea naturală a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar, care s-a extins tot mai mult în industria beauty!

CURS DE APLICARE GENE FALSE

CURS DE APLICARE GENE FALSE. ULTIMELE LOCURI

Publicată de ePitesti.ro pe Miercuri, 8 ianuarie 2020

Datorită numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre cele mai utilizate proceduri de înfrumuseţare.

Doar acum vei beneficia de REDUCERI semnificative pentru plata integrală la înscriere.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, la adresa de email cursuri@profesionalnewconsult.ro, la numerele de telefon 0758.490.490, 0784.045.025 și 0784.333.777 sau la sediul din Pitești al firmei (bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6, în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare:

-curs de coafor https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/;

-curs de make-up https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/;

-curs de stilist unghii https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3