New Profesional Consult 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT CU 2 TIR-URI ÎN ARGEȘ

UPDATE (ORA 11:20): Accident cu 2 TIR-uri în Argeș. Poliția Argeș informează că traficul a fost reluat în condiții normale pe DN 73 Pitești-Câmpulung, pe raza comunei argeșene Dârmănești.

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ne-a informat în urmă cu câteva minute că un accident în care ar fi implicate două TIR-uri s-ar fi produs pe DN 73 Pitești – Câmpulung, în satul Piscani al comunei argeșene Dârmănești, în zona sensului giratoriu care duce spre uzina Dacia.

Citiți și: Accident în Argeș! Două mașini s-au ciocnit

Potrivit sursei citate, 2 persoane au fost rănite și transportate la spital. Este vorba despre șoferii celor două TIR-uri.

De asemenea, Poliția Argeș informează că traficul în zonă este blocat, la kilometrul 11+300 de metri, pe ambele sensuri de mers. Centrul Info Trafic al Poliției Române precizează că unul dintre TIR-uri a avut o defecțiune tehnică, şoferul a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu cel de-al doilea care circula regulamentar. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2
570 X 90 POSADA 3