EcoMoto 930×122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT CU 2 TIR-URI ÎN ARGEȘ

UPDATE (ORA 11:20): Accident cu 2 TIR-uri în Argeș. Poliția Argeș informează că traficul a fost reluat în condiții normale pe DN 73 Pitești-Câmpulung, pe raza comunei argeșene Dârmănești.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ne-a informat în urmă cu câteva minute că un accident în care ar fi implicate două TIR-uri s-ar fi produs pe DN 73 Pitești – Câmpulung, în satul Piscani al comunei argeșene Dârmănești, în zona sensului giratoriu care duce spre uzina Dacia.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Potrivit sursei citate, 2 persoane au fost rănite și transportate la spital. Este vorba despre șoferii celor două TIR-uri.

De asemenea, Poliția Argeș informează că traficul în zonă este blocat, la kilometrul 11+300 de metri, pe ambele sensuri de mers. Centrul Info Trafic al Poliției Române precizează că unul dintre TIR-uri a avut o defecțiune tehnică, şoferul a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu cel de-al doilea care circula regulamentar. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3