EcoMoto 930×122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT CU MAXI-TAXI. PERSOANE RĂNITE

UPDATE 3 (ORA 14:45): ISU Argeș precizează că numărul persoanelor rănite transportate la spital a crescut la 6. Au diferite traumatisme (toracice, craniene sau la coloana vertebrală). În total, 9 persoane au fost rănite în accident. Pe lângă cele 6 care au ajuns la spital, alte 3 au primit îngrijiri medicale la fața locului. 

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

UPDATE 2 (ORA 14:10): Poliția anunță că circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale pe ambele sensuri de mers. 

UPDATE 1 (ora 13:50): Accident cu maxi-taxi. 5 răniți, la spital. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, cinci victime au fost transportate cu ambulanțele la spital și alte două au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Accidentul s-a produs ca urmare a intrării pe contrasens a autoturismului. 

https://www.youtube.com/watch?v=H0lxJ-wHgXA

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 65A Piteşti-Roşiorii de Vede, pe raza comunei argeșene Buzoești, în satul Șerboeni.

Potrivit primelor informații, un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz maxi-taxi. O persoană din autoturism și trei pasageri din microbuz au nevoie de îngrijiri medicale, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Microbuzul aparține firmei Astra Transport din Pitești.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră este oprită momentan pe ambele sensuri de mers. Vom reveni cu amănunte. (Sursă video: ISU Argeș) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3