EcoMoto 930×122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ. TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE: Accident grav în Argeș. Trimisă Descarcerarea. Conform Poliției Argeș, un bărbat (în vârstă de 71 de ani, din Timișoara) conducea un autoturism dinspre Râmnicu Vâlcea către Pitești.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Într-o curbă la dreapta, șoferul nu a adaptat viteza, mașina a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un TIR care circula regulamentar din sens opus (condus de un bărbat de 51 de ani, din județul Dâmbovița).

Șoferul autoturismului, care rămăsese blocat în mașină, a fost descarcerat. Avea traumatism toracic, contuzie la bazin și fractură la genunchiul drept, Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă l-a preluat și l-a transportat la spital. 

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei argeșene Morărești.

Potrivit primelor informații, în accident ar fi fost implicate două autovehicule: un TIR și un autoturism. O persoană ar fi încarcerată, anunță Poliția Argeș. La fața locului au fost trimise de urgență o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3