930×122 CAPRA 5

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT GRAV ÎN BASCOV. TRAFIC BLOCAT

UPDATE 3 Ora 16:18 minute – Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

UPDATE 2: ,,Un bărbat de 53 de ani din Ploieşti care conducea un autoturism din direcţia Vâlcea către Piteşti, pe fondul oboselii la volan, a pătruns pe contrasens, acolo unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula regulamentar din direcţia Piteşti către Vâlcea, condus de un bărbat de 60 de ani din Râmnicu Vâlcea.

După impact, primul autoturism a fost proiectat în alt autovehicul, care circula pe sensul Piteşti-Vâlcea, condus de un bărbat de 31 de ani din Rovinari – Gorj. După cel de-al doilea impact, autoturismul Opel care circula dinspre Râmnicu Vâlcea s-a răsturnat pe o parte.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

O singură femeie, de 50 de ani, din autoturismul răsturnat, a fost transportată la spital”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Argeş. Victima a fost descarcerată de pompieri prin decopertarea pavilionului cu utilajele din dotare. 

UPDATE 1: Traficul rutier în zonă este blocat total. 

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Argeş, o femeie primeşte îngrijiri medicale în ambulanţă, iar o alta este blocată într-o maşină răsturnată pe partea dreaptă. Femeia nu poate ieşi, însă este cooperantă.

Acum: Accident grav în Bascov. Trimisă Descarcerarea. În urmă cu puţin timp, un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe raza satului Valea Ursului din comuna argeşeană Bascov. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş anunță că două persoane ar fi încarcerate.

La faţa locului au fost trimise, printre altele, un echipaj de descarcerare și echipaje cu ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă și, respectiv, de prim ajutor și o ambulanţă a Serviciului Județean. Vom reveni cu amănunte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90