EcoMoto 930×122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT! IMPACT CU RĂNIȚI ÎN CRAIOVEI

UPDATE: Accident! Impact cu răniți în Craiovei. În urma accientului au rezultat 4 victime (3 femei și un bărbat): 2 prezentau atac de panică, iar alte 2, leziuni minore. Au fost transportate la spital, precizează ISU Argeș. Accidentul s-ar fi produs după ce un autoturism Matiz, în timp ce voia să întoarcă în zona Școlii ”Mihai Eminescu” (fosta nr. 11), nu ar fi acordat prioritate unui Audi care venea din zona Târgului Săptămânal, informează Poliția Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în cartierul piteștean Craiovei.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, în accident au fost implicate două autoturisme. Două persoane ar fi rănite, conform sursei citate.

La fața locului intervin echipaje cu o ambulanță SMURD și cu o alta de la Serviciul județean de specialitate. Vom reveni cu amănunte.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90