EcoMoto 930×122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT ÎN APROPIERE DE PITEȘTI. MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

(UPDATE): Accident în apropiere de Pitești. Mașină răsturnată. „Evenimentul rutier va fi protocolat fără victime. Potrivit primelor cercetări, un bărbat de 48 de ani din Pitești care conducea un autoturism pe DN 65B, din direcția Vedea către Pitești, în Poiana Lacului, din cauza oboselii, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi lovit un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 28 de ani din Budeasa.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

În urma coliziunii, ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, unul dintre ele răsturnându-se”, informează Poliția Argeș.

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 15:45 pe DN 65B, în comuna Poiana Lacului.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Două autoturisme au fost implicate în accident. În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat pe plafon, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Două persoane, rănite ușor, au fost asistate medical de echipajele de ambulanță sosite la fața locului.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Au acționat echipaje de pompieri cu două autospeciale (dintre care una de descarcerare) și două ambulanțe. Nu a fost, însă, nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, victimele fiind găsite conștiente, conform sursei citate.

Cauza producerii accidentului urmează să fie stabilită de Poliție. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3