Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT PE CALEA CRAIOVEI. FEMEIE TRANSPORTATĂ LA SPITAL

UPDATE 2: Cauza accidentului, conform Poliției: șoferul autoturismului Renault (un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Curtea de Argeș) nu ar fi acordat prioritate de trecere, mașina intrând în coliziune cu autoturismul Audi, condus regulamentar de un piteștean de 26 de ani. 

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

UPDATE 1: Accident pe Calea Craiovei. Femeie transportată la spital. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, în urma accidentului o femeie aflată în Audi (pasager pe scaunul din dreapta față), de 28 de ani, din Giurgiu, a acuzat dureri la un picior (contuzie). Femeia a fost preluată de un echipaj cu ambulanță SMURD şi transportată la Spitalul Județean de Urgență. Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului. 

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Acum: Accident cu bolid de lux pe Calea Craiovei. Echipaje de Poliție se află la această oră pe Calea Craiovei din Pitești, în urma unui accident de circulație produs pe panta de urcare către cartierul Craiovei.

În accident au fost implicate două autoturisme: un bolid de lux Audi A8 și un Renault Clio. Vom reveni cu amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90