930×122 CAPRA 5

avalansa

(VIDEO) UPDATE: AVALANȘĂ PE TRANSFĂGĂRĂȘAN. FEMEIE RĂNITĂ

UPDATE: Avalanșă pe Transfăgărășan. Femeie rănită. ISU Argeș informează că femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost transportată de Salvamont la Cabana Capra, acolo unde se așteaptă sosirea echipajului de la Ambulanță. De asemenea, un copil care a suferit un atac de panică a fost transportat cu o mașină particulară la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș. 

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Amintim că Transfăgărășanul între Piscu Negru (km 104+000) și Cabana Bâlea Cascadă (km 130+800) este oficial închis circulației rutiere. Conform Regulamentului de funcționare al drumului, Transfăgărășanul va fi redeschis pe 1 iulie 2018. Zona în care se aflau turiștii era închisă circulației.

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș anunță că o femeie este rănită, necesitând îngrijiri medicale, după ce un autoturism a fost surprins de o avalanșă de pietre și bucăți mari de gheață pe DN 7C Transfăgărășan. Pe lângă autoturismul în care se afla femeia, încă o altă mașină a fost avariată.

Potrivit sursei citate, avalanșa s-a produs în zona Cabanei Capra, la 3 kilometri distanță de cota 2000.

La fața locului intervin un echipaj de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș, un altul de la Serviciul de Ambulanță Județean și salvamontiștii argeșeni.

A fost sesizată și Secția de Drumuri Naționale, care va interveni cu un utilaj pentru deblocarea drumului. Vom reveni cu amănunte. (Sursă video și foto: ISU Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90