NOR CURIER 930X122

albota

VIDEO/UPDATE: DRAMA TÂNĂRULUI GĂSIT FĂRĂ SUFLARE ÎN STRADĂ. MEDICUL NU L-A MAI PUTUT SALVA

(UPDATE ORA 19:10) Echipajul de ambulanță a constatat, din păcate, decesul. Tânărul, care era cunoscut cu afecțiuni cardiace, avea 21 de ani și, conform Poliției, era din comuna argeșeană Bârla. Cauza oficială a decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

Localnicii spun că trecuse pe la tatăl său, care lucra la o fermă din Albota, să-i ceară o sumă de bani. Urma să plece cu trenul spre Iași, unde era programat pentru o intervenție chirurgicală.

(UPDATE ORA 18:30) Tânărul a fost văzut întins la marginea unui drum comunal de un șofer care traversa zona. Omul a apelat autoritățile prin sistemul unic de urgență.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Sunt zeci de minute de când echipajul de ambulanță încearcă resuscitarea lui.

Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani a fost găsit fără suflare, în stradă, vineri, în jurul orei 18.

S-a întâmplat în comuna Albota, în apropierea unui restaurant.

O persoană care l-a văzut a sunat la 112. Un echipaj de ambulanță a ajuns la fața locului, iar polițiștii fac cercetări.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90