NOR CURIER 930X122

dragoslavele

(VIDEO) UPDATE: FOC LA FABRICĂ. INCENDIUL A FOST STINS

UPDATE (18 IANUARIE 2019, ORA 9:20): Foc la fabrică. Incendiul a fost stins. În sfârșit, incendiul a fost lichidat în urmă cu puține minute. Totuși, la fața locului au rămas pentru supraveghere două echipaje de pompieri de la ISU Argeș și echipajul de la SVSU Rucăr. 

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

UPDATE (18 IANUARIE 2019, ORA 7:45): Arde și acum! Incendiu violent la fabrică. Incendiul nu a fost stins nici până la această oră. Acționează echipaje de pompieri cu trei autospeciale cu apă și spumă de la ISU Argeș și un echipaj de la SVSU Rucăr. 

UPDATE 2 (ORA 24): Pompierii intervin în continuare pentru lichiarea incendiului. Flăcările care au cuprins hala în care funcționează Secția Vopsitorie se manifestă violent.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

UPDATE 1: Incendiu în Argeș. Flăcări violente la fabrică. În total, la incendiu intervin echipaje cu cinci autospeciale de la Detașamentul Câmpulung, Punctul de Lucru Rucăr și Detașamentul Mioveni, dar și un echipaj cu o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Rucăr.

Pompierii argeșeni intervin la această oră cu trei autospeciale cu apă și spumă în comuna argeșeană Dragoslavele.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU Argeș), un incendiu a izbucnit în Secția Vopsitorie a unei fabrici de mobilă din localitate.

Arde hala metalică pe o suprafață aproximativă de 1.000 de metri pătrați.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj cu ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte. (Sursă video: ISU Argeș)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90