930 x122 grota rece

inundatii

(VIDEO) UPDATE: GOSPODĂRII INUNDATE, OAMENI EVACUAȚI

UPDATE: Gopodării inundate, oameni evacuați. ”În urma precipitațiilor din ultimele ore, mai multe apeluri primite prin 112 anunțau faptul că, în localitățile Stâlpeni și Mihaesti, s-au produs inundații.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

ISU Argeș intervine în zonele afectate cu peste 5 autospeciale, cu 5 motopompe remorcabile și transportabile și peste 15 pompieri. Apa a afectat, din primele estimări, 20 de curți și o casă. Salvatorii au evacuat, din casa afectată, 5 persoane (doi adulți și trei copii) și vor interveni pentru evacuarea apei.”, precizează ISU Argeș.

Potrivit sursei citate, și DN 73 Pitești – Câmpulung a fost afectat, pe raza comunei Mihăești, de inundații. La această oră, pe DN 73 se circulă.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Acum, în Argeș: Gospodării inudate. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că au fost sesizate inundații în comunele argeșene Mihăești și Stâlpeni.

În satele Valea Popii și Văcarea ale comunei Mihăești au fost anunțate, prin intermediul numărului de urgență 112, inundații în curțile unor gospodării. Intervin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, dar și o autospecială cu o motopompă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung.

Pe de altă parte, ca urmare a avertizărilor meteorologilor (detalii, AICI), este posibil ca la nivelul județului Argeș să se producă scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri.

Prin urmare, Jandarmeria Argeș atenționează populația: ”Le recomandăm tuturor cetățenilor să evite zonele predispuse inundațiilor.”  Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90