New Profesional Consult 930 x 122

călinești

(VIDEO) UPDATE: HALĂ ÎN FLĂCĂRI, FAMILIE ÎN PERICOL

(UPDATE ORA 7:10) Incendiul a fost stins. ISU: „Cauza probabilă este efectul termic al unui mijloc de încălzire nesupravegheat (posibil au luat foc materialele textile aflate lângă sobă)”. 

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

O femeie a ajuns la spital cu suspiciune de fractură la mâna dreaptă în urma unui incendiu care a izbucnit astăzi, în jurul orei 4:30, în comuna Călinești.

Focul a afectat o hală de depozitare de 800 de mp (unde pe vremuri erau grajduri CAP), incendiul manifestându-se la acoperiș și în interior, pe o suprafață de circa 200 de mp, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Incendiul nu a ajuns la perimetrul în care erau depozitate utilaje, în schimb a luat foc un spațiu (împărțit în câteva camere) în care, potrivit sursei citate, locuia o familie cu copii (în total, 10 persoane).

La această oră, incendiul este localizat. La fața locului intervin trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. Femeia rănită a fost preluată de un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3