Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: IMPACT PE CONTRASENS. MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

UPDATE (ORA 8:20): Accidentul a avut loc din cauza vitezei excesive. Aflat la volanul unui autoturism Ford, un bărbat de 67 de ani, din Budeasa, care venea dinspre localitatea sa de domiciliu, nu a adaptat viteza la carosabilul umed ca urmare a ploii. 

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, mașina intrând în coliziune cu un Duster. Dusterul era condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 34 de ani, din Băbana. În urma impactului, autoturismul Duster s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

Cei doi șoferi, care erau singuri în mașini, au fost răniți ușor. 

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

UPDATE (ORA 8:05): Nu sunt persoane încarcerate. Două persoane sunt asistate la fața locului de echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean. 

Accident acum pe Depozitelor. Cu puțin timp în urmă, un accident de circulație s-a produs pe strada Calea Depozitelor din Pitești.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două autoturisme.

La fața locului au ajuns o ambulanță SMURD și o alta de la Serviciul Județean de specialitate. Vom reveni cu amănunte. (Sursă video și foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90