930X122 MAIA

drăganu

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU VIOLENT

(UPDATE ORA 21): Casa era nelocuită, însă unul dintre proprietari venea frecvent aici ca să facă focul pentru a se încălzi câteva pisici care își găsiseră adăpost în casă, transmite ISU Argeș. „S-a constituit un dispozitiv care să asigure protecția unei alte case, aflată la aproximativ 15 metri distanță, din cauza vântului puternic, care purta scânteile până în apropierea acesteia.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Au ars acoperișul pe circa 200 de mp și mobilierul din două camere, iar tavanul s-a prăbușit din cauza elementelor din care era construit.

Cauza probabilă este jarul căzut din sistemul de încălzire”, informează sursa citată.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

De asemenea, Poliția Argeș precizează că mai multe persoane care se aflau în casă încercând să stingă flăcările au fost scoase din locuință de doi polițiști de la Secția Rurală Drăganu, înainte ca tavanul să se prăbușească.

(UPDATE ORA 19:30): La această oră, pompierii sting ultimele focare. „Se analizează pagubele și se caută cauza probabilă a incendiului”, precizează ISU Argeș.

(UPDATE ORA 18:15): Incendiul a fost localizat. Cei 20 de pompieri trimiși la fața locului acționează pentru stingerea flăcărilor.

(UPDATE ORA 17:45) Incendiu violent. Încă un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere a fost trimis în sprijin. Potrivit ISU Argeș, incendiul se manifestă la acoperișul casei, pe aproximativ 200 de mp.

De asemenea, contrar informațiilor inițiale și din fericire, nu ar fi nicio persoană surprinsă de foc în interior.

Un incendiu a izbucnit la o casă bătrânească din comuna Drăganu.

La fața locului au fost trimise trei echipaje de pompieri cu tot atâtea autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială cu autoscară și un echipaj cu ambulanță SMURD.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, este posibil ca o persoană să fie fost surprinsă de incendiu în interiorul locuinței. Vom reveni cu amănunte.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90