930X122 MAIA

căteasca

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU VIOLENT LA O HALĂ DIN APROPIERE DE PITEȘTI. ANGAJAT CU ARSURI

(UPDATE ORA 19:50): Incendiul a fost stins după circa 3 ore, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Hala a ars în proporție de 70%. Cauza, potrivit sursei citate: un scurtcircuit electric produs la un cablu defect. 

Citiți și: Pitești: Sute de mii de euro pentru Colegiul „Brătianu”! De ce se dau banii

(UPDATE ORA 18:20): Focul a afectat hala pe aproximativ 200 de mp dintr-o suprafață totală de 400 de mp. Nu a existat pericol de explozie. Cauza urmează să fie stabilită de pompieri după lichidarea incendiului.

(UPDATE ORA 18): Incendiul, care se manifestă cu mare degajare de fum, a fost localizat. Intervin nu mai puțin de 35 de pompieri.

Citiți și: Pitești: Mașină de pompieri, implicată în accident

În hală erau depozitați 200 de litri de acetonă și alți 400 de rășini poliesterice. Un bărbat în vârstă de 52 de ani, angajat al societății, a suferit arsuri de gradul I la picioare în timp ce încerca să stingă flăcările.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat să fie transportat la spital. Alte trei persoane s-au autoevacuat. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

Un incendiu a izbucnit cu puțin timp în urmă la o hală de la kilometrul 94 al autostrăzii Pitești-București, în comuna Căteasca, localitate situată la circa 20 de kilometri distanță de Pitești.

Hala de producție ar aparține societății GBA Plastik, firmă care produce trape de fum, de ventilație și de acces și luminatoare.

La fața locului, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, acționează cinci echipaje de pompieri cu tot atâtea autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, patru echipaje cu tot atâtea autospeciale de primă intervenție și comandă, un echipaj cu o autospecială de cercetare chimică, biologică, radiologică și nucleară (CBRN) și două cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat din Pitești și Bradu. Vom reveni cu amănunte.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90