NOR CURIER 930X122

înjunghiat

(VIDEO) UPDATE: ÎNJUNGHIAT DE FRATELE IUBITEI. AGRESORUL A FOST REȚINUT

(UPDATE 2) Agresorul este fratele iubitei tânărului înjunghiat.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Cei doi s-au luat la ceartă în casa unuia dinte ei. Fratelei iubitei a luat un cuțit și l-a înfipt de două ori în victimă.

Tânărul înjunghiat s-a târât afară și a ieșit din curte sângerând, dar pe picioarele sale. Așa l-au găsit polițiștii aflați în patrulare. 

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

(UPDATE 1) Poliţiştii argeșeni l-au reținut pe agresor.

„În cursul nopții de 2 spre 3 aprilie 2020, aproape de miezul nopții, un echipaj de poliție aflat în serviciul de patrulare pe raza comunei Lunca Corbului a observat un bărbat care era rănit în zona toracelui.

Cei doi polițiști, de la Secția Rurală Lunca Corbului, au acordat primul ajutor, timp în care au obținut primele date despre agresor și au reușit prinderea acestuia.

Bărbatul rănit, în vârstă de 31 de ani, a fost transportat la o unitate medicală în stare de conștiență.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor, cercetările fiind desfășurate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în baza delegării.

În această dimineață, în urma administrării materialului probator, al doilea bărbat, de 39 de ani, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore”, precizează Biroul de presă al IPJ Argeș.

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a intervenit azi-noapte, în județul Argeș, în comuna Lunca Corbului, pentru salvarea unui bărbat care prezenta două plăgi înjunghiate la nivelul toracelui.

Victima, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită conștientă, stabilă hemodinamic.

A primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3