Donaris 930 x 122

autoturisme

(VIDEO) UPDATE: MAȘINI MISTUITE DE FLĂCĂRI, ATAC DE PANICĂ

(UPDATE ORA 21:30): „Cauza probabilă este efectul termic al curentului electric generat de un cablu defect sau neizolat corespunzător”, precizează ISU Argeș. 

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Pitești: Mașini mistuite de flăcări, atac de panică. Două autoturisme parcate pe strada Eremia Grigorescu din Pitești au ars în urma unui incendiu care a avut loc în această seară. Un al treilea autoturism, de asemenea parcat, a fost ușor afectat de incendiu.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Au intervenit echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă. La fața locului a fost trimis și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Focul s-a propagat la al doilea autoturism (parcat în fața mașinii de la care a pornit incendiul) din cauza lichidelor combustibile care s-au scurs pe carosabil și s-au aprins.

La primul autoturism au ars elemente combustibile din interior și de la compartimentul motor, la al doilea, elemente combustibile din interior, compartimentul motor și partea spate, iar al treilea autoturism a fost ușor afectat de temperatura ridicată degajată de incendiu, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Autoturismul de la care a pornit incendiul a ars în proporție de aproximativ 95%, iar al doilea, în proporție de circa 50%.

Proprietarul autoturismului de la care a pornit incendiul a suferit un atac de panică. A primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.

Incendiul, a cărui cauză este în curs de stabilire, a fost lichidat după aproximativ 30 de minute, potrivit sursei citate. (Sursă video 2 și 3: ISU Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90