NOR CURIER 930X122

auto

(VIDEO) UPDATE: O MAȘINĂ A LUAT FOC ÎN BASCOV

UPDATE: O mașină a luat foc în Bascov. În momentul în care a luat foc, autoturismul se afla în mers. În mașină erau doi bărbați, care s-au autoevacuat, fără a fi răniți. 

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Au ars elemente combustibile ale compartimentului motor, planșa de bord și bara față și s-au deteriorat capota si parbrizul. Cauza probabilă a incendiului este „efectul termic al curentului electric, ca urmare a unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător”, potrivit ISU Argeș. 

Cu puține minute în urmă, un incendiu a izbucnit la un autoturism, pe raza satului Glâmboc al comunei argeșene Bascov. Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă și un altul cu o ambulanță SMURD de la Detașamentul Pitești se deplasează la fața locului. Vom reveni cu amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90