New Profesional Consult 930 x 122

salvamont

(VIDEO) UPDATE: OPERAȚIUNE DE SALVARE PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

(UPDATE ORA 18:30): La această oră, turiștii sunt coborâți de pe Transfăgărășan cu sprijinul autorităților, ne informează reprezentanți ai Salvamontului. Deși inițial apelantul ar fi susținut că există pericolul ca autoturismul că cadă într-o prăpastie, în realitate israelienii se temeau să se întoarcă neînsoțiți.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

(UPDATE ORA 17:30): Turiștilor le-ar fi teamă să coboare cu autoturismul pentru că pe drum s-a depus un strat de gheață.

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

De altfel, femeia ar fi alunecat pe gheață când a ieșit din mașină și s-ar fi rănit ușor.

Salvamontiștii de la cota 2000 intervin acum pe DN 7C Transfăgărășan, în comuna Arefu, la 2 kilometri distanță de Cabana Capra, spre Bâlea Lac.

Un autoturism a rămas blocat în zăpadă, potrivit unui apel la 112. În mașină se află o familie formată din trei persoane (doi adulți și un copil), turiști israelieni, precizează pentru ePitești Cristian Toma, de la Salvamont Argeș. O femeie ar fi rănită ușor, conform sursei citate.

În zona respectivă, traficul rutier este închis în această perioadă a anului.

La fața locului au ajuns, pe lângă salvamontiști, jandarmi montani și pompieri. De asemenea, a fost trimis și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Vom reveni cu amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90