EcoMoto 930×122

apartament

(VIDEO) UPDATE: PANICĂ LA BLOC ÎN POPA ȘAPCĂ

UPDATE: Panică la bloc în Popa Șapcă. 12 locatari, toți adulți, s-au autoevacuat. Au primit asistență medicală trei femei și un copil de 8 ani, toți cu atac de panică. Dintre cele trei femei, două locuiesc în apartamentul în care a izbucnit incendiul și sunt mamă și fiică. Cealaltă femeie este o locatară de la etajul patru. Nu au solicitat transportul la spital.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

Incendiul a fost lichidat. Au ars elemente de mobilier și electrocasnice din bucătăria apartamentului de la parter, potrivit ISU Argeș. Cauza probabilă a incendiului este efectul termic provocat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu o autoscară și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat acționează la această oră în cartierul piteștean Popa Șapcă.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Într-un apartament de la parterul bloculului P18 a izbucnit un incendiu la aragazul din bucătărie.

Conform primelor informații de la fața locului, membri ai unei familii ar fi cerut îngrijiri medicale după ce ar fi inhalat fum. Vom reveni cu amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3